Хорватія Іспанія / Cpfpx8p4zcc0dm : Сауль, 24, асенсіо, 33, л.

Хорватія Іспанія / Cpfpx8p4zcc0dm : Сауль, 24, асенсіо, 33, л.. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Не проходила так далеко на. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Це був найкращий матч євро!

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

4ovxp3g2ls7oum
4ovxp3g2ls7oum from champion.com.ua
Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Не проходила так далеко на. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

Lsxvdqrwh7z0bm
Lsxvdqrwh7z0bm from ss.sport-express.ru
Не проходила так далеко на. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Це був найкращий матч євро!

Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія:

Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Не проходила так далеко на. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Cx1uvdw4up1czm
Cx1uvdw4up1czm from sport.24tv.ua
Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5.

В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Не проходила так далеко на. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Posting Komentar

0 Komentar